Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Pagette Familia softclose closetzitting met geïntegreerde kinderzitting wit

artikelnr: 23601277leveranciersnr:  7.9557-0102

De Familia softclose closetzitting heeft een geïntegreerde kinderzitting en magneetsluiting in deksel. Deze magnetische sluiting zorgt ervoor dat tijdens het gebruik van de gewone zitting de kinderzitting vastzit aan de deksel. De closetzitting is voorzien van een Easy to Clean TopFix...

Lees meer
Bruto prijs: €115,78per stuk
Kenmerken
MerkPagette
Leverancierscode7.9557-0102
EAN-Code4040034011043
Product soortClosetzitting
SerieFamilia
TypeSoftclose en Quickrelease
ModelMet kinderzitting
MateriaalDuroplast
KleurWit
Breedte374 mm
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Familia softclose closetzitting heeft een geïntegreerde kinderzitting en magneetsluiting in deksel. Deze magnetische sluiting zorgt ervoor dat tijdens het gebruik van de gewone zitting de kinderzitting vastzit aan de deksel. De closetzitting is voorzien van een Easy to Clean TopFix afneembare bevestiging voor het eenvoudig reinigen van de closetzitting.