Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Kraak de code en ontrafel het mysterie

Ben jij de puzzelkoning(in) die het mysterie weet op te lossen? De opdracht is simpel (in tegenstelling tot de puzzels): één keer in de twee weken, van februari tot en met september, vind je op deze pagina een nieuwe puzzel.

Uit iedere oplossing haal je een element en die elementen vormen samen weer een nieuwe oplossing. Deze eindoplossing stuur je in om kans te maken op de hoofdprijs: een moorddiner voor tien personen. Gezellig samen dineren en tegelijkertijd het laatste mysterie oplossen.

De eerste puzzel is geplaatst! Klik hieronder op puzzel mee om te puzzelen.

Op vrijdag 17 april plaatsen we de volgende puzzel. Wil je als eerste horen wanneer er een nieuwe puzzel klaarstaat? Meld je dan aan!

Heb je al zin om te puzzelen?

Je staat vast al te popelen om te starten. Ga dan meteen aan de slag! Heb je een puzzel gemist? Geen probleem, want we hebben alle puzzels bij elkaar gezet op één pagina. Zo kun je makkelijk alles terugvinden.

Bekijk alle puzzels

Meld je nu aan en kraak de code

Vul onderstaande gegevens om mee te doen met de Mystery Puzzel. We houden je op de hoogte wanneer een nieuwe puzzel online staat en je kunt via de mail je antwoorden opslaan. Is dat even handig! Zo heb je altijd je antwoorden bij de hand om het mysterie te ontrafelen en de eindoplossing te vinden. Heel veel succes!

Samen sta je sterk

Deze puzzels kun je natuurlijk in je eentje oplossen, maar het is extra leuk als je dit met een team doet. Samen sta je sterk, zoals je ook sterk staat met Wasco! In totaal krijgen jullie 17 puzzels voorgeschoteld. Weet jouw team deze allemaal op te lossen? Dan is het tijd voor het grote werk: de eindpuzzel. Kom je niet uit de puzzel? Wij helpen je een stapje verder! Mail ons op puzzel@wasco.nl.

Bekijk alle puzzels

Wij puzzelen ook!

Bij Wasco zijn we groot fan van de kerstpuzzel die ieder jaar wordt uitgebracht door de AIVD. In groepjes gaan we een aantal weken aan de slag met hersenkrakers en zijn we apetrots als we weer een moeilijke opdracht hebben volbracht. Nu dagen wij jou uit! Ons eigen puzzelredactieteam heeft hele diverse puzzels voor jullie bedacht. Ze hebben allemaal met Wasco, de installatiebranche of de vrienden van ons jubileumfeest te maken. Kunnen jullie de jubileumpuzzel oplossen en bewijzen ware puzzelkoning(inn)en te zijn?

Bekijk alle puzzels

Het hele jaar feest!

Een jubileum vier je het hele jaar! We hebben nog veel meer in petto voor onze klanten in 2020. Ben jij benieuwd wat we allemaal gaan doen? In deze video laten we het allemaal zien.

Vier feest met Wasco