Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

Ubbink Rookgasafvoer en Ventilatie

Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!
Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Wij zoeken continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de categorieën Rookgasafvoer, Ventilatie, Luchtdicht en Waterdicht bouwen vormen de basis van onze productportefeuille. Daarnaast bieden wij u dakramen en bevestigingsmateriaal voor zonne-energiesystemen.

Air Excellent luchtverdeelsysteem

Koppelt uw woning moeiteloos aan een gezond binnenklimaat!
Air Excellent is een innovatief modulair luchtverdeelsysteem voor toepassing in alle gangbare mechanische ventilatiesystemen, met of zonder warmteterugwinning. U heeft optimale ontwerpvrijheid doordat u ronde en halfronde kanalen moeiteloos kunt combineren. Is de inbouwhoogte beperkt, dan gebruikt u de halfronde uitvoering. Dit maakt Air Excellent geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie van woningbouw en kleine utiliteitsgebouwen! Doordat de kanalen eenvoudig naar ieder ventilatiepunt aangebracht kunnen worden, is het luchtverdeelsysteem ook zeer geschikt voor vraaggestuurde systemen.

UbiFit Concentrisch Push-Fit systeem

Voorkeur voor concentrisch!

Concentrische systemen bieden door de pijp-in-pijp constructie een extra vangnet bij lekkages. Dit reduceert de kans op koolmonoxidevergiftiging sterk. Toch kiezen installateurs er nog niet massaal voor vanwege het kostenaspect. Omdat de prijs geen issue mag zijn bij veiligheid, heeft Ubbink het UbiFit Concentrisch Push-Fit systeem ontwikkeld. Aanzienlijk voordeliger dan traditionele concentrische klemband systemen en het kost gemiddeld genomen evenveel als een enkelwandig systeem. Ook hoeft u minder te beugelen dan in een parallelle situatie! Veiligheid is nog nooit zo voordelig geweest!

 

Dakdoorvoeren van hoog niveau

Compleet uit je dak met Ubbink!
Loopt u wel eens door een woonwijk waar het opvalt dat de dakdoorvoeren scheef staan, lelijk zijn of de kleuren en modellen niet aansluiten op de dakpan? Ubbink biedt een compleet dakdoorvoerenprogramma waarmee dat tot het verleden kan behoren! Ons programma beperkt zich niet tot een fraai design, ook op de prestaties zijn we trots. De oplossingen van Ubbink zijn uitgevoerd in hoogwaardig kunststof en kenmerken zich door eenvoudige en nette montage, moderne vormgeving en 100% water- en luchtdichte aansluiting.

Het nieuwe beugelen

Veilig beugelen was nog nooit zo makkelijk!
Ubbink heeft verschillende kunststof beugels in het assortiment voor het veilig en snel monteren van rookgasafvoer- en ventilatiesystemen. Dankzij de unieke ontwerpen kunt u snel positioneren, aftekenen, boren en eenvoudig bevestigen. Voor het beugelen van rookgas- of luchttoevoerpijpen op de muur gebruikt u de Rolux Beugel 60, 80 of 100-131 PP, voor montage van uw dakdoorvoer de Ubbink Dakbeschotbeugel 100-131 PP. De beugels onderscheiden zich door de bevestiging aan de zijkant. Hierdoor kunnen bestaande installaties en doorvoeren ook achteraf snel, makkelijk en veilig gemonteerd worden!