Zoek
Zoek
Sluit

Honeywell introduceert wi-fi beveiligingscamera

14/09/2017

Nederlanders zijn zuinig op hun huis en kostbare spullen. Een connected oplossing voor inbraakdetectie staat daarom bovenaan het wensenlijstje van menig woningeigenaar. Met de nieuwe Honeywell Lyric™ C1 Wi-Fi Beveiligingscamera wordt deze wens vervuld. Het is een eenvoudig te installeren high-definition camera, die veel handige functies biedt om kinderen, huisdieren en eigendommen veilig te houden.

Complete gemoedsrust
De Lyric C1 Wi-Fi Beveiligingscamera is speciaal ontworpen voor binnengebruik en is eenvoudig te installeren via de intuïtieve Lyric app. Met deze app kunnen bewoners via een livestream ook zien wat er thuis gebeurt. De intelligente camera houdt 24 uur per dag alles in de gaten en stuurt direct een melding naar de slimme apparatuur van de gebruiker wanneer er iets afwijkends gebeurt. Ook ’s nachts wordt alles vastgelegd doordat de camera vijf meter nachtzicht en vijf seconden vooropname heeft. Met meerdere camera’s kan de hele woning worden gemonitord.

Door de breedhoeklens in 720p HD met krachtige 5x digitale zoom wordt er een kristalhelder beeld geboden, dat goed zicht geeft op de gebeurtenissen thuis. De camera focust op elk detail en bewaart de beelden gratis in de cloud. De opnames worden beveiligd via geavanceerde 256-bit encryptie en wanneer er geen Wi-Fi verbinding mogelijk is wordt de data automatisch opgeslagen op de gratis 8 GB SD-kaart. Eigenaren kunnen zo op elk gewenst moment beelden van de afgelopen 24 uur terugkijken of downloaden. 

Intelligente functies
Bij de Lyric C1 Wi-Fi Beveiligingscamera kunnen er twee aparte detectiezones worden ingesteld. Er kunnen meer gevoelige gebieden aangegeven worden of juist gebieden waar beweging op de achtergrond moet worden genegeerd, zoals ruimtes met huisdieren of plafondventilatoren. Zo worden valse alarmen voorkomen. Via de tweeweg audiofunctie kan er contact worden gelegd met wie er dan ook in huis is. De intelligente geluidsdetectie herkent rook- en koolmonoxidealarmen en zorgt bij alarm direct voor een mobiele melding. Tenslotte biedt de geofencingfunctie een afwezig- en thuis-modus voor automatische bediening, waarbij de camera op basis van de locatie van de gebruiker aan of uit wordt gezet.

De Lyric C1 heeft flexibele montageopties op magneetbasis, aan de wand of in de tafelstandaard. Voor installatie zijn alleen de Lyric app en een Wi-Fi verbinding nodig.

artikelnr: 
leveranciersnr:  
€0,00Bruto per