Klantenservice
Zoek
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

Wasco Haarlem is verbouwd!

04/07/2018

Wasco Haarlem heeft zijn nieuwe deuren geopend. Vanaf maandag 30 juni stap je naar binnen via de deuren aan de zijkant. Je komt dan terecht in een gloednieuwe vestiging, want deze is compleet verbouwd.

Onderdelen Mitsubishi Electric Ecodan warmtepompen

05/07/2018

Wasco biedt nu als enige landelijke groothandel een uitgebreid assortiment onderdelen voor de Mitsubishi Electric Ecodan. Onder de naam Ecodan brengt Mitsubishi Electric een nieuwe serie lucht-water-warmtepompen op de markt. 

Eindelijk anders:  De Tri-Umph handdrogers van Elcee Sanitair

27/06/2018

Bij Elcee Sanitair is het doel altijd om gebruiksgemak centraal te stellen. Dit zie je terug in alle producten en diensten van Elcee. Ook in de Tri-Umph handdrogers. Voor iedere doelgroep een ander type handdroger? Niet meer! De Tri-Umph handdroger is een universeel product, geschikt voor ieder type gebruiker.

Hammock toilet, de eerste uit z’n klasse

27/06/2018

Het beste randloze toilet maken die in de markt te krijgen is, uit dat idee is het Hammock toilet ontstaan. Hierop zijn geen compromissen gesloten, want het design en de functionaliteit moeten wel van de hoogste kwaliteit zijn. 

De Touch van Comfort

28/06/2018

Met de Intergas Comfort Touch heeft de gebruiker een compacte en modern ogende thermostaat met ongelooflijk veel gebruikersgemak. Door het touchscreen is bediening erg simpel en intuïtief. De thermostaat past door zijn afmetingen en uiterlijk in elk interieur.

Niva ventilo-convector: Fluisterstil verwarmen en koelen

29/06/2018

Vasco heeft nu een antwoord op de groeiende vraag naar koelingsoplossingen: de Niva ventilo-convector. Dit is de perfecte oplossing die kan koelen én verwarmen. Natuurlijk draagt deze convector niet zomaar de naam Niva, want ook dit apparaat is ontworpen volgens het strakke design van deze collectie. Daardoor komt de Niva ventilo-convector in elk interieur tot zijn recht.

 

Gewijzigde openingstijden tijdens de bouwvak

20/06/2018

Tijdens de bouwvak hanteren onze afhaalvestigingen gewijzigde openingstijden. 

De afhaalvestigingen zijn tijdens de bouwvak geopend van 07.00 tot 16.00 uur. De binnendiensten blijven telefonisch gewoon bereikbaar tot 17.00 uur.
 

Nieuw: Comfort Line RVS douchegoten

11/06/2018

De douchegoot is niet meer weg te denken uit de badkamer van nu. Een douchegoot heeft veel voordelen, zoals dat reinigen erg makkelijk gaat en dat de inloop obstakelvrij is. Daarnaast ziet het er ook nog erg mooi uit, omdat de (tegel)vloer doorloopt met een douchegoot. 

CAS 3: de nieuwste generatie dakventilatoren van Itho Daalderop

15/06/2018

Itho Daalderop introduceert de nieuwe CAS 3-serie dakventilatoren. Deze serie bezit een aantal kenmerken dat zorgt voor een snellere installatie en meer onderhoudsgemak.  De dakventilatoren vormen de beste oplossing voor collectieve ventilatie in de gestapelde bouw en in de utiliteit. Ze zijn ook nog energiezuinig, licht in gewicht en compact. 

Waarom HencoFloor voor vloerverwarmingsprojecten?

15/06/2018

Elk vloerverwarmingsproject is als een maatpak en vraagt een nauwkeurige benadering. De vloerverwarmingssystemen van HencoFloor zorgen voor een passende en energiebewuste oplossing bij verwarmen en/of koelen. Er is altijd een juiste oplossing door het brede assortiment buizen, montagesystemen, verdelers en regelingen. Alle systeemcomponenten ademen de betrouwbaarheid die eigen is aan Henco.

Wasco, jouw one-stop-shop!

08/06/2018

Met de komst van de warmtepomp en de verandering in de installatiewereld, neemt de vraag naar airconditioning en warmtepomp toebehoren sterk toe. Door onze krachten met die van Aircovent (dé groothandel voor hoogwaardige airconditioning producten) te bundelen, kunnen we je ook op dit gebied nu nog beter bedienen.

Om jou optimaal te ondersteunen bij jouw dagelijkse werkzaamheden hebben wij twee handzame brochures gemaakt. Hierin vind je een overzicht van ons kernassortiment airconditioning, airconditioning toebehoren, montagematerialen en koeltechnische gereedschappen.

Het vernieuwde UP assortiment van Sanibroyeur®

15/06/2018

Iedere ruimte transformeer je tot een extra toilet of badkamer met Sanibroyeur®. Met het vernieuwde UP assortiment zijn hiervoor geen grote werkzaamheden nodig.  Is er geen ideale waterafvoer beschikbaar op de plek waar je deze extra sanitaire ruimte wilt plaatsen? Geen probleem, want of je klant nu een extra toilet wil in de garage of een wasruimte in kelder, met Sanibroyeur® kun jij het regelen.  Grote breekwerken zijn niet nodig. Het assortiment is ook nog eens erg gebruiksvriendelijk en zeer makkelijk in onderhoud.  

Wasco biedt nu complete PV-pakketten

05/06/2018

Wasco maakt de keuze van PV-pakketten nu wel heel eenvoudig! Wij bieden nu diverse complete PV-pakketten met DMEGC zwarte panelen en de keuze uit Zeversolar of SolarEdge omvormers. Daarmee kan voor de meeste woningen eenvoudig een passend PV-pakket worden gekozen en zie je in een opslag wat de kosten zijn. Daarnaast bieden we bijbehorende montagepakketten voor schuine en platte daken van 6 tot 16 panelen. 

Montagepakketten voor PV-panelen op schuin en plat dak

05/06/2018

Wasco levert speciale montagepakketten van ESDEC voor het snel, efficiënt en professioneel monteren van PV-panelen op schuine en platte daken. Clickfit EVO montagepakketten zijn ideaal voor het monteren van PV-panelen op schuine daken, Flatfix Fusion voor montage op platte daken. Voor diverse pakketten/aantallen PV-panelen zijn speciale montagepakketten beschikbaar.