Zoek
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

Uitbreiding assortiment Comfort Line radiatoren

15/02/2018

Wij hebben onze voorraad radiatoren van Comfort Line uitgebreid met een aantal gangbare designradiatoren. Met de toevoeging van een elektrische designradiator is ons Comfort Line radiatoren assortiment nog completer!

Comfort Line Flat
Model met D-profiel collector en vlakke ovale horizontale buizen. Met 4 aansluitingen.

Comfort Line Square
Model met vierkante collector en vierkante horizontale buizen. Met 4 aansluitingen.

Comfort Line Elec
In combinatie met CV-gebruik of vloer- of wandverwarming is het prettig om extra bij te kunnen verwarmen. Ideaal om dan te kiezen voor een elektrische radiator.

Gemakkelijk en veilig gebruikmaken van sanitair met DELABIE-grepen

31/01/2018

Met de RVS-grepen en steunen van DELABIE kan de gebruiker zich makkelijk verplaatsen. Ook het met hulp naar het toilet gaan wordt een stuk gemakkelijker. Dit assortiment is bestand tegen zeer intensief gebruik. Dit komt door de vormgeving en door het gebruikte materiaal. De producten zijn gemaakt van RVS 304. Hygiëne, veiligheid en ergonomie zijn de grote troeven van dit grepen en steunen assortiment van DELABIE en zijn daardoor ook uitermate geschikt voor ziekenhuizen en utiliteiten. 

Wasco selectiekaarten

26/01/2018

Wasco heeft diverse selectiekaarten die je helpen om op een snelle en eenvoudige wijze de juiste materialen te vinden bij je installatie. De kaarten zijn voorzien van linkjes per artikelnummer, waarna je gelijk wordt doorgelinkt naar het juiste artikel in de webshop.

Wasco Hilversum gaat verhuizen

24/01/2018

Vanaf vrijdag 9 februari heet Wasco Hilversum je van harte welkom aan de Zuiderloswal 2

Dit is een compleet nieuw pand. De vestiging Hilversum zal na deze verhuizing geen servicepunt meer zijn, maar een volwaardige vestiging. Er wordt op dit moment nog volop aan het nieuwe pand gewerkt.

Hybride oplossingen van Remeha

12/01/2018

De markt verschuift naar all-electric. Vaak is uitsluitend een warmtepomp geen optie.

Door het ontbreken van goede isolatie en/of een laagtemperatuurinstallatie (zoals bijvoorbeeld een vloervarming) is enkel een warmtepomp als verwarmingsinstallatie niet mogelijk. Een hybride oplossing kan dan een uitstekend alternatief zijn.  

Buitengewone binnenprestaties met de HP-S

12/01/2018

Itho Daalderop introduceert twee nieuwe lucht/water warmtepompen: de HP-S 110 en de HP-S 130. De ideale apparaten om grotere woningen duurzaam te verwarmen en koelen met energie uit de buitenlucht. 

Brugman Centric op de vestigingen

12/01/2018

Wist je dat er ook bij jou op de vestiging een grote voorraad aan Brugman Centric radiatoren op je ligt te wachten? Voor veel maten radiatoren, van 300-800 tot aan 600-1600 mm, kun je terecht bij jouw vestiging.

Mobiele warmtepomp - Zuinige “alleskunner”

21/12/2017

Een mobiele warmtepomp is een zuinige “alleskunner”, die ideaal is voor bijvoorbeeld de zolderkamer. Hij geeft verkoeling in de zomer, maar geeft ook warmte in de winter. Daarnaast zorgt hij voor een aangenaam klimaat door het bevochtigen en ventileren van de ruimte.