Klantenservice
Zoek
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

Nieuwe TA-STAD inregelafsluiter

14/05/2018

De legendarische kwaliteit gecombineerd met verbeterde prestaties en bedieningsgemak. Al decennialang loopt IMI TA voorop in oplossingen voor de inregeling van HVAC-installaties. De TA-STAD inregelafsluiter is sinds zijn introductie de standaard geworden voor het nauwkeurig waterzijdig inregelen van verwarmings- en koelsystemen. Nu is deze inregelafsluiter nóg beter. 

AutoSar, de zelfuitbalancerende thermostaatkraan van COMAP

13/05/2018

COMAP heeft met zijn expertise op het gebied van uitbalancering en hydraulische opossingen het assortiment uitgebreid. Nu is er de zelfuitbalancerende thermostaatkraan: AutoSar. Deze oplossing zorgt ervoor dat uitbalancering een stuk eenvoudiger is, want het is door deze kraan niet meer nodig om de volledige kring uit te balanceren. De uitbalanceringsfunctie zit bij de AutoSar namelijk rechtstreeks in de thermostaatkraan. Het debiet van de zelfuitbalancerende thermostaatkraan kan daardoor op elke radiator geregeld worden voor een correcte uitbalancering van de volledige installatie. 

“Met de wc-packs van LAUFEN kun je direct aan de slag!”

12/05/2018

Alle componenten in één box. Bij LAUFEN krijg je dat. Met de wc-packs bestel je in één keer alles wat je nodig hebt voor snelle en eenvoudige installatie van een wc. Het product en alle accessoires zijn verpakt in een mooie doos waar ook nog eens alle informatie op staat. 

 

Danfoss Icon™ - regel vloerverwarming per vertrek in stijl!

15/05/2018

Met Danfoss Icon™ regel je in ieder vertrek de ruimtetemperatuur. Deze regelaar werkt zoveel op 24V als draadloos.  Met de Danfoss Icon™ beschik je over kant en klare concepten voor vloerwarming en –koeling voor woningen die aangesloten zijn op WKO, warmtepompen of hybride systemen. Er zijn bijvoorbeeld tien vooraf gedefinieerde toepassingen die de acties van ingangen en uitgangen op de hoofdregelaar bepalen. 

4 in 1 FlexoDesign kraansets van COMAP

12/05/2018

COMAP heeft nu voor iedere vakman de ideale oplossing voor aansluitingen op compacte designradiatoren en handdoekdrogers: de nieuwe FlexoDesign thermostaatkranen en –knoppen. 

NVB wil verbod op gas nieuwbouwwoningen

20/04/2018

NVB-Bouw wil dat er meer duidelijkheid komt over het verbod op gasaansluitingen. Zij pleiten ervoor dat het verbod op gasaansluitingen in nieuwbouwwoningen volgend jaar al in moet gaan. 

RFID komt naar je toe deze zomer

19/04/2018

Ben je benieuwd naar ons RFID-concept, maar heb je geen zin om zelf in de auto te stappen? Daar heeft Wasco natuurlijk een oplossing voor. Met onze RFID-roadshow komen wij naar je toe met de RFID-aanhanger. 

Honeywell introduceert de C2 wifi beveiligingscamera

13/04/2018

Nederlanders zijn erg zuinig op hun huis en spullen. Dat is de reden dat veel woningeigenaren een connected oplossing willen hebben voor inbraakdetectie. De nieuw Honeywell C2 wifi beveiligingscamera is hier het perfecte apparaat voor. Deze eenvoudig te installeren high-definition camera heeft veel handige functies om het huis, de bewoners en alle eigendommen veilig te houden. 

Fluisterstille Vaillant aroTHERM warmtepomp

12/04/2018

De compacte luchtgebonden warmtepomp aroTHERM is makkelijk te plaatsen in een nieuwbouwhuis, maar ook in een bestaande woning. De warmtepomp is uiterst efficiënt. Voor verwarming heeft het apparaat energielabel A++ en voor tapwater energielabel A. De aroTHERM is leverbaar in vermogens van 5, 8, 11 en 15 kW.

Succesvolle klantensessies

06/04/2018

Op 22 maart en 5 april heeft Wasco in samenwerking met een vier strategische partners twee klantensessies georganiseerd. Het thema van beide avonden was “fris, goed en veilig ingeregelde gebouwen en woningen”, een thema dat momenteel heel relevant is en volledig aansluit op de actualiteit.