Klantenservice
Zoek
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

Wasco gecertificeerd voor BRL 6000-21

30/10/2018

Wasco heeft een nieuw certificaat gehaald. Als bedrijf zijn we nu gecertificeerd voor BRL 6000-21 en we zijn ingeschreven in de databank Bodem+ van de overheid. Dat betekent dat we nu voor onze klanten de BRL 6000-werkzaamheden mogen uitvoeren. 

Klaar voor de toekomst met WasCollege en Wasco Energie Centrum

12/11/2018

Het is uniek in Nederland: het Wasco Energie Centrum. Hier bekijk, ervaar en leer je alles over de modernste duurzame energiesystemen en technologieën.
Het kenniscentrum van Wasco groeit, want vanaf begin 2019 volg je in het Wasco Energie Centrum namelijk ook opleidingen van het WasCollege.

PowerProfit PVT-paneel 300Wp met zonthermische collector

05/11/2018

Fabrikant R&R Systems maakt al ruim 20 jaar oplossingen voor thermische overdracht. De PowerProfit is een van de vele producten die zij al jaren voeren. Het PowerProfit PVT-paneel is een slimme, gepatenteerde combinatie van een onzichtbare collector die geïntegreerd is in het zonnepaneel en dat maakt dit een uniek product.

Nest Hello videodeurbel

18/10/2018

Laat deze kans je deur niet voorbijgaan. Dit is de Nest Hello videodeurbel.
Zorg dat je klanten weten wie er voor hun deur staat, waar ze ook zijn. Zo lopen ze nooit een bezoeker of een pakketje mis.  

 

Riho Zürich douchevloer

18/10/2018

Moderne douchevloer van hoogwaardig acryl         

De Zürich is een douchevloer die past in vrijwel iedere badkamer. Het hoogwaardige acryl is gemakkelijk te onderhouden en hygiënischer dan de meeste andere vloeren die voor een douche worden gebuikt. De Zürich onderscheidt zich door een strak en tijdloos design. En met 10 jaar garantie kan je hier jarenlang van genieten.

Novellini Young 2.0, nu ook in het zwart!

16/10/2018

Zwart is een krachtige kleur, het accentueert contrasten en geeft een ultiem gevoel van luxe in de badkamer.

Sinds kort kunnen de populaire douchewanden uit de Young 2.0 serie ook worden uitgevoerd met mat zwarte profielen en handgreep. Daarmee past het perfect bij de moderne industriële trend van nu.

Delabie TEMPOMATIC 4, kraan met elektronische module

16/10/2018

Met de nieuwe TEMPOMATIC 4-kranen pakt DELABIE niet alleen de verspreiding van bacteriën aan, maar gaan ze ook de strijd aan met waterverspilling. Met deze nieuwe generatie kranen zorgt DELABIE voor een grote verandering ten opzichte van de klassieke kraan. 

Wasco staat 24/7 voor je klaar!

01/10/2018

Nu het langzaam weer kouder wordt, komt menig cv-ketel weer in actie. En dat gaat wel eens mis op de meest vervelende momenten. Daarom staat Wasco 24/7 voor je klaar! Als de nood hoog is, kun je buiten kantoortijden voor spoedleveringen van onderdelen en circulatiepompen een beroep doen op de Wasco piketdienst. Zo hoeft je klant nooit in de kou te staan! Bel buiten kantoortijden naar 06 - 55 18 80 83 en onze specialisten helpen je verder.

En: vanaf 1 oktober 2018 t/m 31 maart 2019 kun je, op afspraak, ook onderdelen afhalen op één van de Wasco-vestigingen in jouw omgeving. Ook kun je onderdelen bij ons distributiecentrum in Twello ophalen of per koerier laten verzenden. Dan kunnen wij je nóg sneller helpen!

Kies voor zekerheid! Zet het Wasco piketdienst nummer direct in je telefoon: 06 - 55 18 80 83.

Meer informatie vind je op de speciale piketdienst pagina.

Heerlijke verse koffie bij Wasco

01/10/2018

Wie houdt er niet van een goede bak koffie?

Wasco schenkt vanaf nu alleen nog maar lekkere bonen koffie. En met lekker bedoelen we ook echt lekker!  
Dus geen bittere nasmaak of iets wat meer lijkt op slootwater, maar echt goede koffie.

 

Wasco zet voet aan wal in Zeeland

24/09/2018

Het is zover; Wasco opent haar eerste vestiging in Zeeland. Vanaf 1 oktober ben je van harte welkom bij onze nieuwe vestiging in Middelburg, aan de Diodeweg 61. Daar staan onze medewerkers voor je klaar met een groot assortiment, handige diensten en deskundig advies.

GLNs voor heel Wasco gelijk

17/09/2018

Eenduidige communicatie is belangrijk, zeker in E-commerce. Een aanzienlijk deel  van de ordering en facturering gaat inmiddels via één van de elektronische mogelijkheden die Wasco biedt.

Ideale ruimteregeling voor warmtepomp: Siemens RDG en RDF ruimteregelingen

11/09/2018

Gasloos wonen is de toekomst. Wasco heeft hier al op ingezet door een compleet assortiment warmtebronnen te bieden, waar  de warmtepomp bijvoorbeeld onder valt. Duurzaamheid is één van de belangrijkste redenen voor het gebruik van een warmtepomp, samen met comfort en energiebesparing. Maar hoe houd je een ruimte behaaglijk zonder energieverlies?