Klantenservice
Zoek
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

GLNs voor heel Wasco gelijk

17/09/2018

Eenduidige communicatie is belangrijk, zeker in E-commerce. Een aanzienlijk deel  van de ordering en facturering gaat inmiddels via één van de elektronische mogelijkheden die Wasco biedt.

Ideale ruimteregeling voor warmtepomp: Siemens RDG en RDF ruimteregelingen

11/09/2018

Gasloos wonen is de toekomst. Wasco heeft hier al op ingezet door een compleet assortiment warmtebronnen te bieden, waar  de warmtepomp bijvoorbeeld onder valt. Duurzaamheid is één van de belangrijkste redenen voor het gebruik van een warmtepomp, samen met comfort en energiebesparing. Maar hoe houd je een ruimte behaaglijk zonder energieverlies?

Nieuwe matzwarte trend: Comfort Line Noir

11/09/2018

Het is dé nieuwe trend voor in de badkamer: matzwart. Kranen en douches in deze kleur kunnen niet meer missen in de moderne badkamer. Gelukkig kun je voor de matzwarte kranen en douches nu ook terecht bij Comfort Line. 

All Care – Europees fabrikant van dispenserlijnen

11/09/2018

All Care ontwerpt en levert unieke dispenserlijnen en sanitaire accessoires voor gebouwen in heel Europa. Dankzij de complete dispenserlijnen van All Care kun je elke sanitaire ruimte stijlvol, functioneel en compleet inrichten. Van afvalbakken tot zeepdispensers en van handendrogers tot toiletborstelhouders, bij All Care ben je aan het juiste adres. 

PowerProfit PVT-paneel 300Wp met zonthermische collector

11/09/2018

Fabrikant R&R Systems maakt al ruim 20 jaar oplossingen voor thermische overdracht. De PowerProfit is een van de vele producten die zij al jaren voeren. Het PowerProfit PVT-paneel is een slimme, gepatenteerde combinatie van een onzichtbare collector die geïntegreerd is in het zonnepaneel en dat maakt dit een uniek product.

Nieuw: Wasco selectiekaarten van VSH MultiPress en Viega Megapress

16/08/2018

Misschien heb je ze aan de balie van de Wasco vestiging al zien liggen, 2 nieuwe Wasco selectiekaarten die je helpen om op een snelle en eenvoudige wijze de juiste materialen te vinden bij je installatie. Naast de bekende selectiekaarten hebben we nu ook selectiekaarten van de VSH MultiPress en de Viega Megapress.

Zehnder ComfoFan S is uitgebreid met interne vochtsensor

14/08/2018

De Zehnder ComfoFan S ventilatiebox is er in een nieuwe uitvoering: de ComfoFan S Hygro. De interne vochtsensor van deze ventilatiebox zorgt voor een nog gezonder binnenklimaat. De ComfoFan S zal automatisch meer gaan ventileren om het moment dat het huis vochtiger wordt, bijvoorbeeld tijdens het douchen of koken. Het huis droogt dan sneller, wat schimmelvorming tegengaat. De interne vochtsensor kan ook geplaatst worden in een ComfoFan S die al in gebruik is genomen. 

Nooit meer wachten op warm water met de Smart keukenboiler van Itho Daalderop

14/08/2018

Lang wachten op warm water uit de keukenkraan is verleden tijd. Een keukenboiler zorgt ervoor dat er direct warm water uit de kraan stroomt, ook als je cv-ketel bijvoorbeeld op zolder hangt. Dit bespaart ook nog eens water én energie. De nieuwe Smart keukenboiler van Itho Daalderop is ook te plaatsen in een all-electric woning met warmtepomp. 

Wasco biedt nu complete PV-pakketten

27/08/2018

Wasco maakt de keuze van PV-pakketten nu wel heel eenvoudig! Wij bieden nu diverse complete PV-pakketten met DMEGC zwarte panelen en de keuze uit Zeversolar of SolarEdge omvormers. Daarmee kan voor de meeste woningen eenvoudig een passend PV-pakket worden gekozen en zie je in een opslag wat de kosten zijn. Daarnaast bieden we bijbehorende montagepakketten voor schuine en platte daken van 6 tot 16 panelen.