Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

Wasco, de beste op alle onderdelen. Nu ook in onderdelen voor warmtepompen!

31/12/2018
Als eerste groothandel in Nederland presenteert Wasco het meest uitgebreide assortiment onderdelen voor warmtepompen. Met de toevoeging van deze onderdelen aan het assortiment, anticiperen we op ontwikkelingen in de markt voor warmtepompen. Bovendien verstevigen we onze leidende positie in Nederland op het gebied van onderdelen.

Ook voor het verhelpen van storingen aan de meest gangbare merken warmtepompen kun je dus voortaan terecht bij Wasco! De belangrijkste onderdelen van de merken Nibe, Techneco, Mitsubishi Electric, Alpha Innotec, Stiebel Eltron, Remeha, AWB, IthoDaalderop, Daikin, Vaillant, Haier, Nefit, Inventum, ATAG en Artel zijn uit voorraad leverbaar. Dit assortiment wordt continu uitgebreid om zo de one-stop-shop onderdelenleverancier te blijven die je gewend bent.

Onderdelenzoeker
Uiteraard zijn alle modellen van de bovenstaande merken te vinden met de vernieuwde onderdelenzoeker. Zo wordt het nog eenvoudiger om het juiste onderdeel te vinden. Kom je er niet uit? Dan is er altijd nog de Wasco Onderdelen verkoop binnendienst om je te helpen.

Gilde en management nemen samen Wasco over van Ferguson plc.

21/12/2018

Gilde Equity Management (GEM) Benelux en het management worden de nieuwe aandeelhouders van Wasco, een toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. De huidige eigenaar Ferguson plc, een van de grootste bouwgerelateerde distributeurs ter wereld, wordt door middel van een management buy-out uitgekocht. Wasco is dé professionele groothandel in verwarming, sanitair, onderdelen, ventilatie en koeling. Met 36 vestigingen door heel Nederland, 2 distributiecentra en een uitgebreide webshop worden installateurs dag en nacht van de beste service en ondersteuning voorzien.  

Klaar voor de toekomst met WasCollege en Wasco Energie Centrum

02/01/2019

Het is uniek in Nederland: het Wasco Energie Centrum. Hier bekijk, ervaar en leer je alles over de modernste duurzame energiesystemen en technologieën.
Het kenniscentrum van Wasco groeit, want vanaf begin 2019 volg je in het Wasco Energie Centrum namelijk ook de opleidingen van het WasCollege.

Ultiem badkamercomfort voor het hele gezin met Novellini Comfort 4 life

17/12/2018

Met Comfort 4 Life biedt Novellini een productlijn voor de moderne badkamer die veilig en geschikt is voor het hele gezin. Er zijn douchebakken met een zeer lage instap en antislip, er is een ligbad met een deurtje zodat er in het bad stappen makkelijker en veiliger is als er alleen gedoucht wordt, er zijn speciale handgrepen voor extra steun, Novellini biedt douchezitjes en er zijn natuurlijk accessoires. Alles is betrouwbaar, aangenaam en levensloopbestendig. Iedere generatie kan hiermee optimaal genieten van maximaal comfort in de badkamer. 

RIHO still the best

17/12/2018

RIHO ontwikkelt en produceert al meer dan 30 jaar een breed assortiment aan acryl ligbaden. Met het nieuwe Still ligbad bevestigen zij wederom dat ze hun vooraanstaande marktpositie verdienen. Met Still zet RIHO een nieuwe standaard in de markt van acryl ligbaden. Uiteraard is ook bij dit bad kwaliteit en comfort gewaarborgd. 

Flush 3 fontein; al 20 jaar een begrip in sanitair

10/12/2018

De Flush fonteinserie was 20 jaar geleden een van de eerste productseries die Clou onder eigen label ontwikkelde en introduceerde. Hiermee creëerden zij een niche die nog niet bestond in de markt. Voor Clou is Flush nog steeds een belangrijk product. Het is inmiddels een ware klassieker geworden. 

Franke: Make It Wonderful

10/12/2018

Voor Franke is gewoon niet goed genoeg. Franke zorgt ervoor dat alles wat ze doen wonderful is. Daarom is hun motto: Make It Wonderful. Dat geldt voor hun functionaliteiten, technologieën, design en onderhoud. Het draait bij Franke om de mensen, om hen te inspireren en te verbazen. De producten moeten ervoor zorgen dat mensen een glimlach op hun gezicht krijgen. Voor iedereen is er wel een passend product van Franke. 

Verduurzaming van het binnenklimaat met ClimateBooster

12/12/2018

Zoals de naam al zegt staat ClimateBooster voor en gelooft het merk in verduurzaming van het binnenklimaat van woningen en gebouwen. Met de producten van ClimateBooster bereik je een efficiënte verhoging van radiatoren en convectoren, waardoor gebouwen en woonhuizen sneller een energiezuiniger verwarmd worden. Je hoeft geen vloerverwarming, nieuwe en grotere radiatoren of nieuwe en grotere convectoren aan te schaffen, want met ClimateBooster kun je een duurzamer verwarmingssysteem toepassen met een lage temperatuur. 

Maximale regelnauwkeurigheid met Acvatix

15/11/2018

Realiseer snel en eenvoudig HVAC-projecten op maat. Met Acvatix afsluiters en aandrijvingen van Siemens realiseer je snel en eenvoudig hydraulische projecten. Het Acvatix-portfolio bestaat uit onder meer 6-weg kogelkranen, combi-afsluiters, kegelafsluiters en smoorkleppen. Deze producten combineren optimaal gebruiksgemak met accurate regeling en energie-efficiëntie.

 

Heimeier Dynacon Eclipse – RVS vloerverwarmingsverdeler met automatische debietregelaar

15/11/2018

Met de Heimeier Dynacon Eclipse vloerverwarmingsverdelers bespaar je niet alleen tijd en kosten, maar ben je ook altijd verzekerd van het juiste debiet. Deze verdelers zijn namelijk uitgerust met de AFC-technologie, die ervoor zorgt dat er een automatische debietregeling voor een ideale temperatuur in iedere ruimte is en die zorgt voor een correct geregelde en ingeregelde HVAC-installatie. De verdelers zijn eenvoudig in bedrijf te stellen, ze zijn energie-efficiënt en zijn inzetbaar in verschillende soorten systemen. 

Nieuwe serie huishoudelijke warmtepompen van Remeha

15/11/2018

Remeha introduceerde afgelopen zomer een compleet nieuw assortiment split lucht/water all-electric warmtepompen die geschikt zijn voor zowel woningen als de utiliteitsmarkt. De nieuwe serie compacte en zeer zuinige huishoudelijke warmtepompen (Mercuria, Eria Tower en Neptuna) bestaat uit warmtepompinstallaties met een splitsysteem. Ze hebben zowel een binnen- als een buitenunit, geschikt voor ruimteverwarming en voor het verzorgen van warm water voor sanitair. 

RapoWash douche-wc: wellness in de toiletruimte

16/11/2018

In veel oosterse culturen is het al helemaal normaal en bij ons worden ze ook steeds populairder: de douche-wc. Daarmee heb je geen wc-papier meer nodig, want water doet met een douche-wc dat werk. Frisser en schoner kan het niet. 

Wasco gecertificeerd voor BRL 6000-21

30/10/2018

Wasco heeft een nieuw certificaat gehaald. Als bedrijf zijn we nu gecertificeerd voor BRL 6000-21 en we zijn ingeschreven in de databank Bodem+ van de overheid. Dat betekent dat we nu voor onze klanten de BRL 6000-werkzaamheden mogen uitvoeren.