Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Wasco Techniek

Wasco Techniek is de schakel tussen jou en de fabrikant. De afdeling geeft jou advies over onder andere energiepakketten, nieuwbouw en renovatie van bestaande systemen. Wat zijn jouw wensen? Wasco Techniek kijkt graag met je mee naar wat er mogelijk is. Wij brengen jou ook op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen. 

Advies

De medewerkers van de afdeling Wasco Techniek hebben veel ervaring en kennis in huis. Wij kunnen je voorzien van advies op het gebied van:
– Maatwerk en gestandaardiseerde energiepakketten
– Installatieontwerpen voor woningbouw, kleine utiliteit, hotel, werkplaats, recreatie en dergelijke
– Renovatie van bestaande systemen met energiezuinige oplossingen
– Nieuwe oplossingen voor gasloos wonen en werken
– Gecertificeerde berekeningen voor bodemgebonden warmtepompsystemen (exclusieve samenwerking met Itho Daalderop)

Op basis van jouw aanvraag kijken we eerst wat er mogelijk is. We bespreken samen met jou wat de wensen zijn en wat er technisch haalbaar is. Uit dit gesprek volgt een uitgewerkt plan en natuurlijk een offerte. Wasco Techniek zorgt ook voor de begeleiding van verschillende projecten. Hierbij kan een rekenmodel gemaakt worden voor de opbrengst, wordt een technisch voorstel uitgewerkt en zorgen we voor ontwerpen en de realisering. 

Wasco Energie Centrum 

Het Wasco Energie Centrum is onderdeel van Wasco Techniek. In het Wasco Energie Centrum verzorgen wij technische en verkoopgerichte presentaties, themadagen en –avonden en praktische trainingen die productgroepgerelateerd zijn. 

Wij bieden in het Wasco Energie Centrum een breed scala aan trainingen. Deze gaan voornamelijk over installatieoplossingen in de renovatie en/of nieuwbouw. Wij bieden de volgende mogelijkheden voor trainingen:
– Solaroplossingen
– Warmtepompen
– Ventilatie
– Vloerverwarming, klimaatsystemen
– Koel- en koudetechniek
– Inregelen van installaties
– Cv-gerelateerde analyses en optimalisaties
– Verbrandingsgasanalyse
– Thermografie
– Regelgeving
– Warmtewet
– ERP regelgeving (energielabeling)
– Subsidiemogelijkheden
– Koeltechnische gereedschappen 
– Begeleiding F-gassen certificering  

Contact

Wil je meer informatie over duurzame energie? Of wil je graag in contact komen met de afdeling Wasco Techniek? Bel ons op 088 099 5690.