Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Storingscodezoeker uitgebreid met Vaillant

02/03/2023

De Storingscodezoeker die we vorig jaar lanceerden, breiden we nog elke dag uit. Nu is de tool aangevuld met alle storingscodes van alle cv-ketels van Vaillant. Dat betekent nog meer informatie om je werk nog efficiënter te kunnen doen.

Vaak rijd je naar een klant voor een storing en kost het voorbereidende werk relatief veel tijd. Merk en type ketel noteren, foutcode checken en met een beetje pech heen en weer naar de groothandel om de juiste onderdelen op te halen.

Hoe werkt het?
Met de Storingscodezoeker gaat dat proces inmiddels een stuk efficiënter. Als de klant jou telefonisch doorgeeft welk merk en type cv-ketel hij heeft en welke storingscode er in beeld staat, check jij in de Storingscodezoeker wat er aan de hand is en hoe je het probleem op kunt lossen. Heb je hier onderdelen voor nodig? Dan bestel je die met één druk op de knop in onze webshop.


 

 

 

 


 


Uitbreiding
Bart Pieters, business manager onderdelen, is blij met de uitbreiding van de tool. “We hebben dankzij onze vakspecialisten veel kennis van de markt. We bouwden de Storingscodezoeker omdat we merkten dat daar behoefte aan was. Nu blijven we uitbreiden tot we alle onderdelen van alle cv-ketels in de database hebben staan. En is dat klaar? Dan vullen we de tool met storingen van warmtepompen.”

Aanvulling
De Storingscodezoeker is een aanvulling op de Onderdelenzoeker. Je kunt nu duizenden foutcodes terugvinden en ziet zo’n 60.000 bijbehorende onderdelen uit onze webshop. Beide tools samen zorgen ervoor dat je snel en gemakkelijk aan het werk kunt gaan om jouw klanten van de beste service te voorzien.

Efficiënte werkdag
Voor jou als installateur betekent werken met de Storingscodezoeker een efficiëntere indeling van je werkdag. Je hoeft geen tijd meer in te ruimen om heen en weer te rijden en je kunt je klanten sneller en beter van dienst zijn in slechts één bezoek.

Ook bieden we een oplossing voor het op afstand beheren van de cv-ketels van jouw klanten. M.b.v. monitoring kun jij vanuit elke werkplek zien of er onderhoud nodig is, krijg je meteen door dat er storingen zijn en je kunt storingen voorkomen. Zo helpen we je nog verder vooruit te plannen.