Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Een nieuwe Wasco vestiging opent haar deuren: Venlo is er klaar voor

15/09/2023

Voor veel installateurs in het zuiden van het land is dit een uitkomst, laat vestigingsleider Pim Jochijms weten: “Nu moeten klanten uit de regio vaak wel een uur rijden naar onze collega’s in Eindhoven, Nijmegen of Geleen wanneer zij spullen of advies nodig hebben. Dat is niet heel efficiënt tijdens een werkdag, verloren werktijd.”

Pim Jochijms koos voor de functie van vestigingsleider bij Wasco Venlo om zich verder te ontwikkelen op commerciële en technische vlakken en zich bezig te houden met aspecten die hij echt belangrijk vindt: “Ik heb een grote affiniteit met innovatie en duurzaamheid. Wasco is een grote speler in de energietransitie; ik ben trots dat ik hier een steentje aan bij kan dragen als vestigingsleider van de nieuwe vestiging in Venlo.”

Voor vestiging Venlo hebben we tevens versterking gevonden in een praktijkdeskundige als het gaat om de verduurzaming van woningen. Ruud van Leeuwen is jarenlang actief geweest als installateur en kiest er nu voor om andere installateurs op weg te helpen door met hen mee te denken en samen te werken naar een succesvol resultaat voor de eindgebruiker: “Komende jaren gaan we behoorlijk stappen maken om de energietransitie te lijf te gaan, er zullen voor de installateur steeds meer uitdagingen komen. Daarom zullen samenwerkingen steeds belangrijker worden.”

Vestiging Venlo is gevestigd aan de Groethofstraat 54a. Om installateurs een aangename reden te geven om vrijblijvend een kijkje te komen nemen en kennis te maken met Pim en Ruud, de vaste gezichten van deze vestiging, staat er de komende twee weken tussen 11:30 - 14:00 uur een frietwagen voor hen klaar.

Hou onze website in de gaten voor kennisevenementen op deze vestiging of schrijf je in voor de nieuwsbrief.