Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Warm Wonen doe je met Wasco

Zo ben jij (en is je klant) goed
voorbereid op de winter

Assortiment verwarming

Goed beslagen ten ijs

Zo zit je klant er warmpjes bij deze winter.

Laat je klant niet in de kou staan
Bekijk de kennisartikelen >

Comfortabel de winter door
Bekijk de kennisartikelen >

Slim huis, warm thuis
Bekijk de kennisartikelen >

Efficiënte installaties
Informatie is 19 december beschikbaar

De juiste keuzes maken
Informatie is 09 januari beschikbaar

Uitgebreid assortiment

Is jouw klant al klaar voor de winter? Jij in ieder geval wel! Met Wasco kom jij goed beslagen ten ijs.  

Als groothandel in de installatiebranche hebben wij een uitgebreid assortiment op het gebied van warmtebronnen, warmwatertoestellen, regelingen, radiatoren en nog veel meer. Wij leveren alles wat jij nodig hebt voor een klus: gereedschappen, onderdelen en toebehoren!

Niet alleen voor het benodigde materiaal maar ook met advies, tips en opleidingen van het WasCollege.

Jouw groothandel voor warmte

 

Wij laten jou niet in de kou staan. Wasco is er voor jou, dus scroll snel naar beneden.

 

Maak het jezelf nog makkelijker

Van november t/m januari nemen we je mee in de mogelijkheden van Warm Wonen, zodat jij ervoor kunt zorgen dat jouw klant er warm bij zit.

Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Meld je aan voor de Wasco Nieuwsbrief en je ontvangt de kennis automatisch in je mailbox.

Wanneer jij de kennis tot je neemt, is aan jou! Tijdens je lunchpauze of thuis op de bank. Jij hebt altijd en overal de juiste informatie op zak.

Zo heb jij altijd de kennis in huis en ben je klaar om jouw klant te adviseren.

Meld je aan

Slim huis, warm thuis

Slim huis, warm thuis

Verwarmen en koelen met hetzelfde systeem, een optimale temperatuur per ruimte en slimme producten. Je huis verwarmen is 1, met een slim huis zet je een stap verder.

Jouw klant in control

Meer en meer slimme apparaten zijn aangesloten op het internet. Ze kunnen met elkaar maar in feite ook met ons communiceren. Hierdoor krijgt jouw klant bijna up-to date data over het energieverbruik en is hij in control. Met de huidig generatie aan slimme regelingen wordt energie besparen makkelijk en overzichtelijk!

Check de slimme regelingen!

Met één systeem verwarmen en koelen

Is het mogelijk om met een verwarming te koelen of met koeling te verwarmen? Ja dit kan, er zijn artikelen die beide functies hebben. Denk bijvoorbeeld aan vloerverwarming die aangevoerd wordt met koud water of een airconditioner op de verwarmingstand. 

Vloerverwarming en vloerkoeling
Bij actief koelen wordt gekoeld water door de leidingen gepompt. Bij passief koelen koelt het bronwater rechtstreeks via een wisselaar. 
Klik snel verder! >

Convectoren die kunnen verwarmen en koelen
Adviseer een model die kan verwarmen en koelen. Convectoren met 2 functies.
Klik snel verder! >

Airco
Met een airconditioningsysteem kan je simpel en snel individuele ruimten verwarmen.  
Klik snel verder! >

Balansventilatie
In de avond laat de bypass de koele lucht naar binnen stromen, zonder deze eerst voor te verwarmen met de warme afgezogen lucht.
Klik snel verder! >

 

Slim in de badkamer

Stel: je installeert een douchegoot om het wegstromende water op te vangen en af te voeren. Jouw klant kiest nu voor een wtw-douchegoot, dan warmt hij ook nog eens het water deels op wat nog uit de douchekop moet komen. 2 vliegen in een klap dus! En zo zijn er nog veel meer handige, slimme producten die je installeert voor de ene functie, maar die meer kunnen doen. 

Slimme producten

 Warm wonen: bekijk alle mogelijkheden

 

Comfortabel de winter door

Comfortabel de winter door

 De centrale verwarming aanzetten is niet meer vanzelfsprekend, maar hoe zit dat met elektrisch verwarmen of lage temperatuurverwarming en welke trends zijn er?

 

Heb je meteen wat nodig tijdens jouw klus?

Tijdens de klus grijp je net naast dat ene onderdeel dat je nodig hebt. Klinkt dit bekend? Haal snel het ontbrekende onderdeel op onze vestigingen! Voor een compleet assortiment voor al jouw klussen ben je bij Wasco aan het goede adres

Wij hebben wat jij nodig hebt

Elektrisch verwarmen

De trends in verwarming

De ontwikkelingen op de verwarmingsmarkt gaan snel. Het is belangrijk voor jou om op de hoogte te zijn van de meest actuele trends in de verwarmingsmarkt. Wij hebben een aantal belangrijke trends voor je op een rij gezet.

De trends

De mogelijkheden van

lage temperatuur verwarming

Lees >

Een airconditioner is een lucht/lucht warmtepomp en dat maakt het apparaat heel geschikt om mee te verwarmen.

Bekijk de mogelijkheden!

 Warm wonen: bekijk alle mogelijkheden

 

Laat je klant niet in de kou staan

Laat je klant niet in de kou staan

Het kan de komende tijd kouder worden. Tijdens deze koude periode is een storing extra vervelend en wil je deze snel kunnen verhelpen voor jouw klant. Dit geldt niet alleen voor ketels, maar ook voor andere apparaten. Voor alle installaties leveren wij met onze 24/7 storingsservice onderdelen op het moment dat jij dit nodig hebt. Tijdens het stookseizoen van 1 oktober t/m 31 maart is er altijd een vestiging in jouw buurt beschikbaar buiten openingstijden voor de onderdelen die jij dan nodig hebt.

Bel: 06 55 18 80 83

Meest voorkomende storingen

Storingen zijn vervelend, vooral in de koudere maanden van het jaar. Hierbij denk je vooral aan storingen in de cv-installatie en airco. Wij hebben de meest voorkomende storingen overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Uitgelicht:

Airco
Een airco wordt niet alleen voor het koelen gebruikt, maar ook om mee te verwarmen.
Klik snel verder! >

Cv-ketel
Wij hebben voor jou de meest voorkomende storingen op een rijtje gezet. Zo zijn ze snel weer opgelost.Dit overzichtje is handig om toch op zak te hebben.
Klik snel verder! >

Warmtepomp
Check de meest voorkomende storingen die je kunt tegenkomen in elk type warmtepomp.
Klik snel verder! >

Wijzer Duurzaam Wonen Assistent

Jouw klant gaat verbouwen, laat zijn cv-ketel vervangen of heeft te maken met een storing. Met de webapp WDWA geef jij in 20 minuten een duurzaam totaaladvies op maat voor jouw klant. Inclusief offertes en subsidies. 

Lees meer

Storing... wat nu?!

Jouw uitdagingen deze winter

Jouw klanten hebben te maken met hogere energieprijzen. Om de energierekening te drukken wordt gekeken naar sneller verduurzamen. Dit zorgt voor een hogere vraag. Jij wilt jouw klanten graag helpen, maar je hebt te maken met langere levertijden en tijdgebrek.

Check de mogelijkheden!

Zie snel om welke stoing het gaat en wat de oplossing is met de storingscodezoeker!

Storingscodezoeker

 Warm wonen: bekijk alle mogelijkheden