Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Vaillant - verwarming, koeling en duurzame energie

Omdat Vaillant vooruit denkt

Vaillant biedt haar klanten al ruim 140 jaar energiezuinige en schone systeemoplossingen voor verwarming, koeling en warm water. Het uitgangspunt is altijd installatie- en gebruiksgemak. Voor de Vaillant Group, één van ‘s werelds milieuvriendelijkste fabrikanten van verwarmings- en airconditioningstechnologieën, is duurzaamheid een speerpunt. Verwarming en klimaat zijn onafscheidelijk. De moderne verwarmingstechnologie kan al vandaag een belangrijke bijdrage leveren aan het bereiken van de doelstellingen van klimaatbescherming. Dit laat Vaillant zien met duurzame warmtepompen en energiezuinige warmtepompen. Met Vaillant werk je op een duurzame manier aan de toekomst, omdat Vaillant vooruit denkt.

Duurzaam

Comfortabel genieten, maximaal energie besparen

Als familiebedrijf dat sterk op de toekomst is gericht, draagt Vaillant een bijzondere verantwoordelijkheid voor het milieu en de maatschappij. Door de technologische ontwikkelingen wordt er steeds efficiënter gebruikgemaakt van de natuurlijke bronnen, waardoor het rendement keer op keer wordt verbeterd. De warmtepomp is één van de duurzame oplossingen die Vaillant aanbiedt. Daarnaast biedt Vaillant installateurs verschillende services rondom duurzaamheid, zoals trainingen, Technisch Project Advies en meerdere online tools om het werk zo goed en zo makkelijk mogelijk te laten verlopen.

Hr-ketels

Gegarandeerd rendement

Met meer dan een eeuw aan ervaring en innovaties heeft Vaillant veel kennis over hr-ketels. Vaillant heeft een zeer hoog comfortniveau dat loopt van CW 3 tot maar liefst CW 6. De zeer betrouwbare techniek van de Vaillant hr-ketels heeft zich al in miljoenen huizen bewezen. Vaillant biedt verschillende series hr-ketels, zoals de ecoTEC plus, de ecoTEC pure en ecoCOMPACT. Elk soort heeft zijn eigen voordelen. Door het grote assortiment aan hr-ketels van Vaillant is er altijd wel eentje die perfect bij de klant past.