Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Trap het aircoseizoen sterk af met deze informatiebrochures en promotiematerialen

29/03/2024

Ze zijn er weer, volledig up-to-date! Vernieuwde informatiebrochures die niet alleen jou door de wondere wereld van airconditioners en toebehoren gidsen, maar ook heldere informatie die consumenten wegwijs maakt. Wil je jouw voorkeursmerk promoten bij jouw potentiële klanten? Ons professionele promotiemateriaal is gratis; hiermee kun je consumenten helpen de juiste keuzes te maken op basis van jouw professionele advies!

Vertrouwd assortiment airco’s met een vleugje nieuwkomers  

Over de interessante nieuwkomers op de markt heb je als vakspecialist vast al gehoord in de wandelgangen. De meest interessante airconditioners, die je vanwege hun verbijsterende voordelen echt even moet bekijken, zijn de volgende: 

• Daikin Perfera  
• Daikin Multi Plus (500 euro ISDE-subsidie!) 
• Haier Pearl Premium  
• Haier Revive Plus 
• Olimpia Splendid Unico Pro 

 

Bekijk ze in de aircobrochure van 2024! 

 

Veel nieuwe opties in assortiment aircomaterialen  

Op het gebied van airconditioning gebeurt er mede door de energietransitie veel als het gaat om productontwikkeling.  Zo worden airconditioners niet alleen meer gebruikt om te koelen, maar ook steeds meer om te verwarmen. Lekbakken met een verwarmingselement zijn dan een uitkomst tegen het bevriezen van condenswater. Een ander mooi voorbeeld van vernieuwing zijn trillingsdempers die daadwerkelijk het verschil maken en gereedschappen die een serieuze upgrade hebben gekregen van hun makers, zoals Mastercool en Fieldpiece. 

En wat denk je van praktische oplossingen die jouw werk eenvoudiger maken, zoals Aircoplate? Met deze slimme houder voor de werkschakelaar, blijven buitenunits vanaf nu onbeschadigd. Een Wasco-uitvinding waar we erg trots op zijn!  

Alle nieuwe artikelen hebben we voorzien van het label ‘nieuw’. Deze brochure doorbladeren is zo gewoon feestje voor installateurs. 

 

Bekijk alle nieuwe producten in de materialenbrochure van 2024! 

 

Overtuig klanten: jouw advies is de beste optie 

De meest geschikte airconditioner in ons assortiment vinden is voor installateurs een peulenschil, maar jouw klant heeft geen verstand van dit vakgebied. Dus hoe kom je op één lijn rondom jouw advies? Daarvoor hebben we brochures en promotiematerialen gemaakt die antwoord geven op consumentenvragen en je helpen de verschillen helder uit te leggen. 

Download de informatiebrochures voor consumenten! 

 

Hulplijnen voor jouw airco-project 

Bij Wasco hebben we allerlei tools om je feilloos door het selectieproces heen te helpen. Ontdek onze Airconfigurator, Onderdelenzoeker en Storingscodezoeker! Maar kom je er zelf niet uit? Dan staat ons team met aircospecialisten voor je klaar met vakkundig antwoord.  

Start het aircoseizoen succesvol, sla deze webpagina op in je favorieten: www.wasco.nl/airco