Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

Terug van weggeweest - Danfoss LinkTM Zoneregeling

14/09/2017

Het afgelopen jaar is er door Danfoss hard gewerkt aan de speciaal voor Nederland ontwikkelde dynamische ketelbesturing. Het productprogramma is nu compleet en daarmee is de introductie van Danfoss LinkTM in Nederland een feit.

Wasco neemt Aircovent over

24/07/2017

Per 1 augustus a.s. neemt Wasco alle aandelen over van het Rotterdamse bedrijf Aircovent. Met deze overname willen wij inspelen op de trend van verduurzaming binnen de verwarmingsmarkt. 

Zehnder radiatoren

10/10/2017

Naast oplossingen voor Comfortabele ventilatie levert Zehnder ook oplossingen voor de verwarming van woonruimtes en badkamers. Met de opname van Zehnder in het assortiment van Wasco is een scala aan nieuwe mogelijkheden binnen handbereik van badkamerradiatoren, elektrische radiatoren en convectoren.

De nieuwe Rada vorstbestendige gevelkraan

11/08/2017

Nooit meer aftappen!  Of het nu zomer of winter is, u heeft water in uw tuin met de nieuwe Rada vorstbestendige gevelkraan. De gevelkraan is robuust, betrouwbaar en bijzonder eenvoudig te installeren, zonder dat de spindel ingekort hoeft te worden. Zodra u de gevelkraan dichtdraait en de tuinslang afkoppelt, loopt de gevelkraan automatisch leeg. Daardoor is er geen kans meer op bevriezing en heeft u altijd stromend water.

DRL E-comfort Claudia

14/02/2017

De DRL E-Comfort Claudia Elektrisch, is een klassieke en tijdloze elektrische handdoekradiator leverbaar met een handbediende analoge of digitale thermostaat op basis van ruimtetemperatuur. De thermostaat heeft een 2 uur Boost functie, 12 uur werkend op de ingestelde ruimtetemperatuur en een 2 uur Boost functie, 24 uur werkend op de ingestelde ruimtetemperatuur.

Exclusieve samenwerking met Itho Daalderop

29/11/2017

In nauwe samenwerking met Itho Daalderop gaat de afdeling Techniek van Wasco de aanvragen voor de particuliere markt vanaf 1 december engineeren. De leveringen zullen via Wasco verlopen. Plaatsing en onderhoud worden verricht door de installateur. 

Flamco Flexcon PA

10/08/2017

De Flamco Flexcon PA is een slimme sensor met mobiele app die installateur en eindgebruiker assisteert bij het bewaken van drukbehoud in cv-installaties. De Flexcon PA registreert en waarschuwt wanneer problemen met drukbehoud zich voordoen en assisteert bij het bijvullen van het cv-systeem tot de optimale werkdruk en kan het bijvullen eventueel ook besturen.

Geberit AquaClean Tuma: verrassend veelzijdig

01/11/2017

Een compleet systeem dat geschikt is voor een breed scala aan toepassingen, dat is de Geberit AquaClean Tuma. De douche-wc combineert een eenvoudig design met een Tumageavanceerde technologie en is leverbaar in verschillende uitvoeringen.  De Tuma is namelijk niet alleen verkrijgbaar als complete douche-wc, maar ook als toiletzitting. Deze is eenvoudig op een bestaand closet te plaatsen. ​

GROHE Rainshower® SmartControl

13/06/2017

De slimme manier om van water te genieten. Met het nieuwe GROHE Rainshower® SmartControl 360 douchesysteem geniet je elke dag van een gepersonaliseerde en luxueuze douche-ervaring. 

Handige Henco tools

18/07/2017

Het komt je vast bekend voor. Een afgerolde buis die je moeilijk weer kaarsrecht kan krijgen, weinig houvast bij kleine stukjes voor kalibratie, etc. Allerlei ongemakken die vaak meer tijd kosten dan dat je zou willen.

Henco – We Make Your Life Easy!

14/06/2017

Henco Industries NV biedt je slimme oplossingen aan voor specifieke situaties waar je dagelijks mee te maken krijgt.  In deze productinfo gaan we dieper in op de nieuwe fitting de 36P serie. 

HUMMEL koppelingen voor dikwandige stalen buis

14/02/2017

De HUMMEL koppelingen voor dikwandige stalen buis zijn de ideale oplossing voor renovatie van verwarmingssystemen. Het installeren van nieuwe radiatoren in bestaande situaties gaat snel en eenvoudig, geen vervuiling van de woonruimte – een schone oplossing! Lassen en draad snijden behoren tot het verleden. Vooral in woonruimtes en moeilijk bereikbare plaatsen weten monteurs de HUMMEL koppelingen te waarderen.