Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

evohome System Builder: Stel snel & eenvoudig een Honeywell Home zoneregelingsysteem samen

26/03/2024

Met de evohome System Builder van Resideo stel je stap voor stap een geschikt Honeywell Home evohome systeem samen. Je bepaalt per stap welke onderdelen nodig zijn, waarmee de selectie van een Honeywell Home evohome zoneregeling een stuk eenvoudiger wordt. 

Stap voor stap
Ieder pand is anders, maar evohome is een universele regeling en dus toepasbaar in vrijwel elke situatie. De overzichtelijke evohome System Builder van Resideo leidt je stap voor stap naar de meest passende configuratie voor de situatie:

Stap 1: Kies de opwekking; ketel, warmtepomp, warmtelevering,

Stap 2: Geef aan voor hoeveel ruimtes en voor welk afgiftesysteem (vloerverwarming, radiatoren, zonekleppen) de regeling bestemd is,

Stap 3: Selecteer de producten voor een optimale comfortregeling. 

Gedetailleerd & actueel
Ongeacht de opwekker of het afgiftesysteem dat wordt geselecteerd, helpt de selectietool je altijd door het keuzeproces. Het resultaat van de ingevoerde selectie is een document met een exacte opsomming van de producten die voor het gekozen systeem nodig zijn, inclusief een gedetailleerde materiaallijst.

Alle technieken én de meest recente producten zijn aanwezig in de evohome System Builder, van aan/uit of OpenTherm ketels tot aan warmtepompen of stadsverwarming/vloerverwarming, en van de HCC100 tot de DT4. Het is een kwestie van selecteren en daarna installeren! 
Wat je wensen ook zijn, evohome biedt in elke situatie een passende oplossing. 

Je vindt de System Builder op: evohome.resideo.com

Nieuw: 2-zone evohome starterspakket
Naast de System Builder heeft Resideo onlangs ook een nieuw evohome 2-zone starterspakket geïntroduceerd. Dit pakket is in verkrijgbaar in een aan/uit uitvoering of een OpenTherm uitvoering. Het pakket bestaat uit een evohome bedieningspaneel, twee HR91 radiatorregelaars en een ketelmodule. De set is het ideale instapmodel, dat kan meegroeien met de veranderende wensen van de klant. 
 

Zacht water dankzij de waterontharders van Pentair

10/10/2023

De Pentair Foleo en Pentair Evolio zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Wasco. Deze waterontharders voorkomen problemen door kalkaanslag, dus dat betekent; goed nieuws voor leidingen en toestellen. De waterontharders van Pentair geven het leven weer glans.

Word deskundige op het gebied van waterzijdig inregelen met Danfoss

23/02/2022

Met een goed ingeregelde verwarmingsinstallatie behaal je het beoogde rendement van cv-ketels, warmtepompen en warmtenetten. Bij wet is het inmiddels verplicht om waterzijdig in te regelen bij werkzaamheden aan zowel bestaande als nieuwe verwarmingsinstallaties. Om je daarbij te helpen heeft Danfoss een gratis e-learning ontwikkeld: “Dynamisch inregelen van woningen en woongebouwen”. 

De Touch van Comfort

28/06/2018

Met de Intergas Comfort Touch heeft de gebruiker een compacte en modern ogende thermostaat met ongelooflijk veel gebruikersgemak. Door het touchscreen is bediening erg simpel en intuïtief. De thermostaat past door zijn afmetingen en uiterlijk in elk interieur.

Flamco Flexcon PA

10/08/2017

De Flamco Flexcon PA is een slimme sensor met mobiele app die installateur en eindgebruiker assisteert bij het bewaken van drukbehoud in cv-installaties. De Flexcon PA registreert en waarschuwt wanneer problemen met drukbehoud zich voordoen en assisteert bij het bijvullen van het cv-systeem tot de optimale werkdruk en kan het bijvullen eventueel ook besturen.

Geberit AquaClean Tuma: verrassend veelzijdig

01/11/2017

Een compleet systeem dat geschikt is voor een breed scala aan toepassingen, dat is de Geberit AquaClean Tuma. De douche-wc combineert een eenvoudig design met een Tumageavanceerde technologie en is leverbaar in verschillende uitvoeringen.  De Tuma is namelijk niet alleen verkrijgbaar als complete douche-wc, maar ook als toiletzitting. Deze is eenvoudig op een bestaand closet te plaatsen. ​

Honeywell introduceert de C2 wifi beveiligingscamera

13/04/2018

Nederlanders zijn erg zuinig op hun huis en spullen. Dat is de reden dat veel woningeigenaren een connected oplossing willen hebben voor inbraakdetectie. De nieuwe Honeywell C2 wifi beveiligingscamera is hier het perfecte apparaat voor. Deze eenvoudig te installeren high-definition camera heeft veel handige functies om het huis, de bewoners en alle eigendommen veilig te houden. 

Installateur 2.0: Wouter van Raad

19/08/2021

Wouter van Raad is projectleider bij Stijnen. Stijnen richt zich zowel op de zakelijke als de particuliere markt. Vanaf advies, engineering tot aan installatie en onderhoud. Ze onderscheiden zich op het gebied van energiezuinige installaties. Met deze installaties worden woningen zo energiezuinig dat nul-op-de-meter binnen handbereik komt.

Je ontkomt in het installateursvak niet aan het onderwerp ‘duurzaamheid’. Energieneutrale gebouwen zijn daarin een mooie stap. Maar duurzaamheid is een uitdagend onderwerp, want onze klant vindt comfort nog steeds het belangrijkste. Hoe geef je de klant wat hij wil terwijl je de duurzame doelstellingen nastreeft en hoe zorg je ervoor dat de klant erop vooruitgaat op alle vlakken?

Kleine upgrade, grote impact

09/11/2023

Gelukkig zijn de huidige energietarieven niet meer zo extreem als vorig jaar, toch liggen de prijzen nog altijd hoger dan de afgelopen jaren. Alle reden dus om zo min mogelijk energie te verbruiken en te besparen waar mogelijk.

Resideo biedt thermostaten en comfortoplossingen waarmee je deze winter het verschil kunt maken. Help je klanten door via een kleine upgrade flink te besparen op hun energieverbruik met de slimme Honeywell Home thermostaten en comfortoplossingen.

Nieuwe serie huishoudelijke warmtepompen van Remeha

15/11/2018

Remeha introduceerde afgelopen zomer een compleet nieuw assortiment split lucht/water all-electric warmtepompen die geschikt zijn voor zowel woningen als de utiliteitsmarkt. De nieuwe serie compacte en zeer zuinige huishoudelijke warmtepompen (Mercuria, Eria Tower en Neptuna) bestaat uit warmtepompinstallaties met een splitsysteem. Ze hebben zowel een binnen- als een buitenunit, geschikt voor ruimteverwarming en voor het verzorgen van warm water voor sanitair.