Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

Vooruitstrevende installateurs zijn sportief: voetbal je mee?

11/04/2024

Bij Wasco houden we van sportiviteit. Daarom organiseren we regelmatig leuke events, die we combineren met het opdoen van kennis. Kunnen jij en je collega’s een goed balletje trappen? Onze Wasco-collega Michael Jansen van Wasco Breda nam het fantastische initiatief om voor onze klanten een voetbaltoernooi te organiseren, inclusief een kennismarkt en een feestelijke afsluiting. Het voetbaltoernooi vindt plaats op 1 juni van 9:00 tot 16:30 uur bij VV Baronie in Breda. Daarna volgt een gezellige avond voor alle deelnemers. Je kunt je tot 17 mei nog inschrijven!

Wasco Amersfoort viert opening nieuwe vestiging

12/02/2024

Wasco Amersfoort is verhuisd naar een groter en mooier pand, waar het uitgebreide assortiment verwarming, sanitair, onderdelen, airconditioning en ventilatie beter tot z’n recht komt. Daarnaast is ook de bereikbaarheid van het nieuwe pand beter, zodat we de groeiende aanloop naar de vestiging beter te kunnen faciliteren. Vanaf maandag 12 februari is de nieuwe vestiging geopend en dat moet gevierd worden!

Het nieuwe adres is:

De Zonnecel 18
3815 KN Amersfoort
Tel. 088 099 5340
E-mail: vestiging.amersfoort@wasco.nl

Wasco Enschede gaat verhuizen

13/01/2022

Wasco Enschede gaat verhuizen. Vanaf maandag 31 januari staan we klaar met de koffie op ons nieuwe adres aan de Josink Esweg 27 in Enschede! Tot en met donderdag 27 januari zijn wij gewoon open en bereikbaar op onze huidige vestiging. Op vrijdag 28 januari is onze verhuisdag.  

Wasco zet voet aan wal in Zeeland

24/09/2018

Het is zover; Wasco opent haar eerste vestiging in Zeeland. Vanaf 1 oktober ben je van harte welkom bij onze nieuwe vestiging in Middelburg, aan de Diodeweg 61. Daar staan onze medewerkers voor je klaar met een groot assortiment, handige diensten en deskundig advies.

De koffie staat klaar in de nieuwe winkel in Enschede!

01/02/2022

De nieuwe winkel van Wasco in Enschede is vanaf maandag 31 januari vol in bedrijf. “We zijn ontzettend blij met het nieuwe pand. Een modern pand voorzien van gemakken, veel ruimte en een fijn klimaat", aldus Tom Rupert, vestigingsleider Enschede. “Vanaf nu staat de koffie klaar.”

Een nieuwe Wasco vestiging opent haar deuren: Venlo is er klaar voor

15/09/2023

Voor veel installateurs in het zuiden van het land is dit een uitkomst, laat vestigingsleider Pim Jochijms weten: “Nu moeten klanten uit de regio vaak wel een uur rijden naar onze collega’s in Eindhoven, Nijmegen of Geleen wanneer zij spullen of advies nodig hebben. Dat is niet heel efficiënt tijdens een werkdag, verloren werktijd.”

Pim Jochijms koos voor de functie van vestigingsleider bij Wasco Venlo om zich verder te ontwikkelen op commerciële en technische vlakken en zich bezig te houden met aspecten die hij echt belangrijk vindt: “Ik heb een grote affiniteit met innovatie en duurzaamheid. Wasco is een grote speler in de energietransitie; ik ben trots dat ik hier een steentje aan bij kan dragen als vestigingsleider van de nieuwe vestiging in Venlo.”

Voor vestiging Venlo hebben we tevens versterking gevonden in een praktijkdeskundige als het gaat om de verduurzaming van woningen. Ruud van Leeuwen is jarenlang actief geweest als installateur en kiest er nu voor om andere installateurs op weg te helpen door met hen mee te denken en samen te werken naar een succesvol resultaat voor de eindgebruiker: “Komende jaren gaan we behoorlijk stappen maken om de energietransitie te lijf te gaan, er zullen voor de installateur steeds meer uitdagingen komen. Daarom zullen samenwerkingen steeds belangrijker worden.”

Vestiging Venlo is gevestigd aan de Groethofstraat 54a. Om installateurs een aangename reden te geven om vrijblijvend een kijkje te komen nemen en kennis te maken met Pim en Ruud, de vaste gezichten van deze vestiging, staat er de komende twee weken tussen 11:30 - 14:00 uur een frietwagen voor hen klaar.

Hou onze website in de gaten voor kennisevenementen op deze vestiging of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Gewijzigde orderintake 30 december

05/10/2022

Orders op vrijdag 30 december worden tot 13:00 op onze vestigingen verwerkt (incl. elektronische orders tot dezelfde tijd). Deze orders worden maandag 2 januari geleverd.

Heerlijke verse koffie bij Wasco

01/10/2018

Wie houdt er niet van een goede bak koffie?

Wasco schenkt vanaf nu alleen nog maar lekkere bonen koffie. En met lekker bedoelen we ook echt lekker!  
Dus geen bittere nasmaak of iets wat meer lijkt op slootwater, maar echt goede koffie.

 

Kom goed voorbereid bij jouw klant

12/07/2022

Wees goed voorbereid wanneer je voor een klus naar een klant gaat. Heb je alles goed op orde én bij je? Wist je dat je bij Wasco naast al jouw producten en installatiemateriaal ook kleding kunt kopen?

Koudemiddelen nu verkrijgbaar bij 26 Wasco afhaalpunten

16/10/2023

Kom je koudemiddelen tekort op je klus? Wasco heeft nu 26 afhaalpunten, waar R32, R410A, R134A, R407C, R449A en stikstof op voorraad ligt. Wel zo handig als je snel door wilt. Koudemiddelen worden alleen verstrekt aan installateurs met een F-gassencertificering (BRL200), werkend bij bedrijven die gecertificeerd zijn (BRL100). Meld je (bedrijf) aan en sta nooit meer zonder koudemiddel op een klus!

Lever oude pompen in!

29/08/2023

Oude circulatiepompen kun je inleveren bij elke Wasco vestiging. Het maakt niet uit welk merk, type of model circulatiepomp je wilt inleveren. Kapot of werkend, met of zonder kabel, alle pompen komen in aanmerking. Het enige wat we vragen is om de pomp droog te retourneren.

Minder lang onderweg met de nieuwe Wasco afhaalpunten!

04/02/2022

Het is sinds halverwege januari mogelijk om besteld kleingoed af te halen bij 4 vestigingen van Koninklijke Oosterberg: Venlo, Zutphen, Roosendaal en Zevenaar. Omgekeerd kunnen klanten van Oosterberg elektra ophalen bij onze Wasco vestigingen in Breda en Maastricht.

Altijd een perfect klimaat bij Wasco

22/02/2022

Heb je het in onze vestigingen in de winter te koud en in de zomer te heet? Dat is nu verleden tijd op een deel van de vestigingen van Wasco. “De tevredenheid van onze medewerkers en klanten is een belangrijk punt voor ons”, aldus Roger Zinken, Business Unit Manager Vestigingen. “Daarom zijn wij bezig om stapsgewijs in al onze vestigingen de nieuwe klimaatinstallaties te installeren.”