Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

Zorg dat de meterkast de juiste aansluitingen heeft

25/08/2022

Als W-installateur heb je ook veel met elektra te maken. Marcel Frielink van elektrotechnische groothandel Koninklijke Oosterberg legt uit waar je als installateur extra rekening mee moet houden wanneer je elektra aan moet leggen tijdens jouw klus.

Eindtijd orders plaatsen tijdelijk vervroegd

21/06/2023

LET OP! De eindtijd voor orders volgende dag leveren is tijdelijk vervroegd van 18:00 naar 17:00 uur i.v.m. extreme drukte in ons distributiecentrum. 

Informatie m.b.t. aircoleveringen
Het warme weer van de afgelopen dagen heeft gezorgd voor een enorme vraag naar airconditioning. Bij Wasco werken we met man en macht aan de verwerking en de verzending van de grote hoeveelheden orders. Helaas kunnen we op dit moment niet garanderen dat we binnen 24 uur alle airconditioning-orders kunnen afleveren, zoals je dat normaal van ons gewend bent.

Is het voor jou van groot belang dat je de volgende werkdag beschikt over aircomaterialen? Dan kun je op onze website checken welke vestiging voldoende voorraad heeft.

We hebben op dit moment meer dan voldoende voorraad, dus je grijpt niet mis! Wel reguleren wij deze voorraad om je zo goed mogelijk te voorzien en zorg te kunnen dragen voor een tijdige en correcte levering.

Er is extra voorraad aangelegd op onderstaande vestigingen:

Vestiging Ede
Vestiging Den Bosch
Vestiging Maastricht
Vestiging Haarlem
Vestiging Enschede
Vestiging Rotterdam
Vestiging Groningen

Je zou ons ontzettend helpen wanneer je airco-orders die je niet meteen de volgende dag nodig hebt gewoon bestelt, maar de levering hiervan verder vooruitschuift.

Wij doen ons uiterste best en rekenen op je begrip. Bedankt!

Minder lang onderweg met de nieuwe Wasco afhaalpunten!

04/02/2022

Het is sinds halverwege januari mogelijk om besteld kleingoed af te halen bij 4 vestigingen van Koninklijke Oosterberg: Venlo, Zutphen, Roosendaal en Zevenaar. Omgekeerd kunnen klanten van Oosterberg elektra ophalen bij onze Wasco vestigingen in Breda en Maastricht.