Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

Deze warmtepompdeals, extra scherp geprijsd

29/04/2024

Bij Wasco hebben we een selectie warmtepompen extra scherp geprijsd! Naast deze scherpe prijs, zijn deze ook allemaal uit voorraad leverbaar. Dus meteen beschikbaar voor jouw klus! Met een korting die wel tot 50% kan oplopen!

Binnen deze selectie vind je warmtepompen van o.a. Atlantic, Bosch, Itho Daalderop, Masterwatt en Nefit. De actieperiode: mei 2024.

Bekijk deze warmtepompdeals >

Dit zijn de deals van mei

30/04/2024

In mei hebben weer een spetterende reeks aanbiedingen die je niet wilt missen! Of je nu voor jouw klant op zoek bent naar verwarmings- of koelingsoplossingen, sanitair, of duurzame energieproducten, we hebben voor elk wat wils. Bij Wasco staan we altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de beste oplossingen op het gebied van verwarming, koeling, sanitair en duurzame energie.

Bekijk alle deals >

Wasco EK-Poule: win fantastische prijzen!

03/05/2024

Het Europees Kampioenschap (EK) voetbal staat weer voor de deur, van 14 juni tot en met 14 juli. Bij Wasco kijken we uit naar de spanning en sensatie van dit spraakmakende voetbaltoernooi. Dat belooft fanatieke gesprekken van vele ‘bondcoaches’. Om deze zomer nog leuker te maken, en het toermooi nog spannender, organiseren we een EK-poule waarbij je fantastische prijzen kunt winnen (kosteloos). Of je nu echt verstand hebt van voetbal of het gewoon leuk vindt om op te gaan in de voetbalgekte, doe mee met de Wasco EK-poule!

Nu scherp geprijsd: Intergas warmtepomppakketten

01/05/2024

De hybride oplossing van Intergas, de Xtend, is vanaf nu leverbaar met grote korting. Deze add-on lucht/water split warmtepomp heeft een vermogen van 5kW. Door het gebruik van een Intergas Xtend is het mogelijk om tot wel 80% te besparen op het gasverbruik, zonder in te leveren op comfort. Deze warmteoplossing zorgt voor een hoge besparing, een snelle en eenvoudige installatie en een eenvoudig inregelproces.

Bekijk snel het scherpe Intergas Xtend aanbod.

Cashback op ATAG warmtepompen

01/05/2024

Op zoek naar een warmtepomp? Kijk dan ook zeker eens naar het uitgebreide assortiment warmtepompen van ATAG. De ATAG Energion hybride warmtepomp werkt samen met een cv-ketel, die alleen inschakelt wanneer nodig. Een hybride warmtepomp is zeer geschikt voor bestaande woningen, waarbij je direct flink bespaart op de energierekening en tegelijkertijd een bijdrage levert aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

Deze zijn nu tijdelijk verkrijgbaar met een cashback van maar liefst € 400,-!
 

- De cashback actie geldt van 10 april 2024 t/m 30 juni 2024.
- Stuur je Wasco factuur naar ATAG onder vermelding van: “400 euro cashback actie” en je ontvangt vanuit ATAG 400 euro terug.

 

OP = OP: Masterwatt Dynamis warmtepompen

01/05/2024

Ben je op zoek naar een warmtepomp van Dynamis? Grijp dan nu je kans! We verkopen de Masterwatt Dynamis warmtepompen nu voor een scherpe prijs. Deze hoogwaardige warmtepomp verwarmt de woning duurzaam en efficiënt. De Dynamis wekt drie tot vier keer meer energie op dan hij nodig heeft om aan de buitenlucht te onttrekken en is perfect geschikt voor nieuwbouw- en energetische renovatiewoningen. Ook in de zomer is deze warmtepomp nuttig en comfortabel: de automatische koelmodus creëert in warme perioden een aangenaam binnenklimaat.

Bekijk nu snel deze Masterwatt-aanbieding!

Ervaren doe je het best door te doen!

16/04/2024

Je hoort het vast van jouw klanten: 'die energierekeningen die nemen alleen maar toe' of 'het wordt steeds duurder'. Dat kan anders met de hybride warmtepomp de Atlantic Aurea 5 Hybrid add-on. Dit is een slimme, flexibele oplossing om gas te besparen in situaties waar een volledige overstap naar all-electric niet mogelijk, of nog niet gewenst is.

Ervaar het installatiegemak van de meest complete hybride warmtepomp zonder binnenunit zelf. En help jouw klant met de Aurea Hybride add-on 5kW warmtepompset zijn woning eenvoudig verduurzamen.

En dat belonen wij niet alleen met een scherpe prijs, maar ook met leuke prijzen voor jou!

Voordelen voor jouw klant:
• Verhoogde ISDE-subsidie (€ 2.775,-) door het A+++ ERP label
• Bespaart tot 70% op gas. Wel zo efficiënt.
• Test Consumentenbond toont aan dat dit de meest compacte warmtepomp zónder binnen-unit is. Ideaal bij weinig ruimte en met de laagste investering en kortste terugverdientijd.
• Te combineren met elke cv-ketel.
• Verbetering van het energielabel van de woning, dus ook de woningwaarde.

Kortom, een echte boost voor elke cv-installatie. Perfect voor eengezinswoningen. En niet heel onbelangrijk, eenvoudig te installeren:
• Geen F-gassen certificaat nodig.
• In de buitenunit zijn de circulatiepomp, ontluchter en veiligheidsklep al geïntegreerd, dat scheelt werk.
• De warmtepomp wordt geleverd inclusief thermostaat, alle benodigde hydraulische componenten en vuilfilter.

In de verlenging! Remeha Super Stapel Spektakel Weken

13/12/2023

De SUPER Stapel Spektakel weken worden verlengd met één maand. Nieuwe einddatum van de actie is nu 30 april 2024, registreren kan t/m 31 mei 2024 en de Remeha Cadeaukaarten zijn in te wisselen t/m 30 juni 2024.

Installeren en registreren van Remeha actieproducten levert installateurs tijdelijk extra voordeel op. Tijdens de Super Stapel Spektakel Weken kunnen installateurs voordeel stapelen tot € 600,- of meer. De actie bestaat uit meerdere deelacties (Remeha Cadeaukaart, Persoonlijke uitdaging, Superuitdaging en Hybrid Hero bonus) en geldt voor iedere actie cv-ketel en warmtepomp die wordt geïnstalleerd en geregistreerd in MijnRemeha. De actie duurt tot en met 30 april 2024.

Remeha Cadeaukaart
Bovenop de reguliere spaarpunten die installateurs al ontvangen voor elke registratie, beloont Remeha ze tijdens de actieperiode ook met een Remeha Cadeaukaart van € 20,- voor iedere cv-ketel en € 60,- voor iedere warmtepomp. Hiermee kan een cadeau naar keuze in de Remeha Spektakel Shop gekozen worden. Uiteraard kunnen cadeaukaarten gestapeld worden voor nog mooiere gadgets, cadeaus of belevenissen.

Persoonlijke uitdaging
Op basis van eerdere MijnRemeha-registraties heeft Remeha voor iedere installateur een haalbare persoonlijke uitdaging klaargezet. Als je de uitdaging aangaat en binnen de actieperiode het doel behaalt, ontvang je hiervoor een mooie extra bonus, uitgekeerd in Remeha Cadeaukaarten.

Superuitdaging
Voor installateurs die nog meer kansen zien om Remeha cv-ketels of warmtepompen te plaatsen heeft Remeha een superuitdaging klaargezet. Hiermee wordt de bonus van de persoonlijke uitdaging voor de installateur verdubbeld.

Hybrid Hero-bonus
Om het aantal Hybrid Hero’s, en daarmee de benodigde installatiecapaciteit om (hybride) warmtepompen te plaatsen, te verhogen ontvangen Hybrid Hero’s tijdens de actieperiode een extra bonus bij het behalen van de persoonlijke en superuitdaging. Deze bonus wordt ook uitgekeerd in Remeha Cadeaukaart(en).

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze Super Stapel Weken van Remeha vinden? Kijk dan snel op de actiepagina.

Heb je nog geen MijnRemeha account? Vraag er hier één aan.