Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

Daikin Comfora single split vroege koper korting!

14/02/2024

Maak nu gebruik van de Daikin Comfora vroege koper kortingsactie zolang de voorraad strekt (levering vóór 31 Maart) en ontvang extra voordeel op de Daikin Comfora Single Split sets 2,5 en 3,5kW.

Comfora Set 2,5 kW (binnenunit + buitenunit) nu voor € 699,- * Deze actie is uitverkocht!
Comfora Set 3,5 kW (binnenunit + buitenunit) nu voor € 819,- * Deze actie is uitverkocht!

Belangrijkste kenmerken van de Comfora!

- Praktisch geruisloos: het systeem werkt zo stil dat je bijna vergeet dat deze er is
- De Onecta-app: bedien het binnendeel vanuit welke locatie dan ook via een app, het lokale netwerk of het internet
- Spraakbediening via Amazon Alexa of Google Assistant om de belangrijkste functies te bedienen, zoals setpoint, bedrijfsmodus,ventilatorsnelheid enz.
- Het zilverfilter voor allergeenbestrijding en luchtzuivering vangt allergenen zoals pollen op om voor een constante aanvoer van zuivere lucht te zorgen
- 3D-luchtstroom combineert verticale en horizontale auto-swing en zorgt ervoor dat de warme of koele luchtstroom zelfs in grote ruimtes tot in de verste hoeken komt
- Met zijn compacte afmetingen is dit systeem ideaal voor renovatieprojecten, vooral voor montage boven een deur
- Seizoensrendement tot A++ in koel- en verwarmingsmodus
- Ruimtebesparend, eigentijds wandmodel

*Actievoorwaarden:

- Deze actie is geldig van 13 februari 2024 tot en met uiterlijk 31 maart 2024 (zolang de actievoorraad strekt)
- Deze actie is alleen van toepassing indien de artikelnummers A7831771, A7832316, A7832317 of A7832239 besteld worden.
- De actieprijzen gelden alleen voor bestellingen geplaatst en geleverd in de actieperiode ( 13 feb t/m 31 maart 2024).
- Voor deze actie is een gelimiteerde voorraad beschikbaar. Wasco houdt zich het recht voor om de actie op een elk gewenst moment te beëindigen.

Cashback-actie op Daikin Altherma warmtepompen

15/02/2024

Tot 15 maart kan de consument bij aankoop van een Daikin Altherma warmtepomp € 500,- cashback ontvangen! Daarbij kan de klant kiezen uit alle types Altherma warmtepompen

Vanaf 6 februari 2024 kunnen consumenten voor alle types Daikin Altherma warmtepompen een cashback van € 500,- terugvragen. De consument kan tot 15 maart mee doen aan de actie middels het uploaden van de getekende offerte of aankoopbewijs via de mail die gestuurd wordt na het opvragen van de vouchercode. De uiterlijke registratiedatum in Daikin’s garantiesysteem Stand By Me is 31-12-2024.

Meer weten over de cashback-actie?
Alle informatie en de werkwijze over de Daikin cashback actie is te vinden op de actiepagina. Hier vind je de looptijd, specifieke en algemene actievoorwaarden over deze en andere acties.