Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

Wasco EK-Poule: de winnende 'bondscoach'

22/07/2024
Het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland heeft miljoenen voetbalfans in rep en roer gebracht, ook velen onder ons. Maar liefst 428 klanten van Wasco meldden zich aan voor de Wasco EK-Poule via het online platform Scorito.

Daikin Perfera Deal

01/07/2024

De energiezuinigste airconditioner voor ultiem comfort het hele jaar door. Het hoogwaardige wandmodel verwarmt, koelt en zuivert de lucht in je woning en standaard krijg je de intuïtieve afstandsbediening en smartphone optie er gratis bij.

Bestel tijdens de actieperiode het nieuwe 2024 Perfera wandmodel tegen scherpe actieprijzen!

Actievoorwaarden Wasco:

• De actieperiode loopt van 1 juli t/m 31 augustus 2024.

• De actieprijzen gelden alleen indien de A-nummers (Wasco actie-artikelen) besteld worden, bekijk hier alle toestellen.

• De Perfera binnendelen die deelnemen aan de actie zijn: CTXM15A, FTXM20A, FTXM25A, FTXM35A, FTXM42A en FTXM50A.

• Bovengenoemde Perfera binnendelen zijn te combineren met het RXM-A Split-buitendeel, het RZAG-A mini Sky Air-buitendeel en alle MXM-A9 Multi-splitbuitendelen. Andere combinaties zijn niet mogelijk.

• Levering moet uiterlijk 3 september 2024 plaatsvinden.

Onderstaande Actie artikelen doen mee aan de Deal:

Remeha Zomerdeals: installeren met korting

18/06/2024

Doe mee met de Remeha zomerdeal van 17 juni tot 17 september 2024 en ga voordelig de zomer in! Ontvang € 150,- bonus op elke cv-ketel en € 250,- bonus op elke hybride warmtepomp uit de actie.

Actie verlengd! Ervaren doe je het best door te doen!

16/04/2024

Je hoort het vast van jouw klanten: 'die energierekeningen die nemen alleen maar toe' of 'het wordt steeds duurder'. Dat kan anders met de hybride warmtepomp de Atlantic Aurea 5 Hybrid add-on. Dit is een slimme, flexibele oplossing om gas te besparen in situaties waar een volledige overstap naar all-electric niet mogelijk, of nog niet gewenst is.

Ervaar het installatiegemak van de meest complete hybride warmtepomp zonder binnenunit zelf. En help jouw klant met de Aurea Hybride add-on 5kW warmtepompset zijn woning eenvoudig verduurzamen.

En dat belonen wij niet alleen met een scherpe prijs, maar ook met leuke prijzen voor jou!

Voordelen voor jouw klant:
• Verhoogde ISDE-subsidie (€ 2.775,-) door het A+++ ERP label
• Bespaart tot 70% op gas. Wel zo efficiënt.
• Test Consumentenbond toont aan dat dit de meest compacte warmtepomp zónder binnen-unit is. Ideaal bij weinig ruimte en met de laagste investering en kortste terugverdientijd.
• Te combineren met elke cv-ketel.
• Verbetering van het energielabel van de woning, dus ook de woningwaarde.

Kortom, een echte boost voor elke cv-installatie. Perfect voor eengezinswoningen. En niet heel onbelangrijk, eenvoudig te installeren:
• Geen F-gassen certificaat nodig.
• In de buitenunit zijn de circulatiepomp, ontluchter en veiligheidsklep al geïntegreerd, dat scheelt werk.
• De warmtepomp wordt geleverd inclusief thermostaat, alle benodigde hydraulische componenten en vuilfilter.

Ben jij de ware bondscoach?

03/05/2024

Het Europees Kampioenschap (EK) voetbal staat weer voor de deur, van 14 juni tot en met 14 juli. Bij Wasco kijken we uit naar de spanning en sensatie van dit spraakmakende voetbaltoernooi. Dat belooft fanatieke gesprekken van vele ‘bondcoaches’. Om deze zomer nog leuker te maken, en het toermooi nog spannender, organiseren we een EK-poule waarbij je fantastische prijzen kunt winnen (kosteloos). Of je nu echt verstand hebt van voetbal of het gewoon leuk vindt om op te gaan in de voetbalgekte, doe mee met de Wasco EK-poule!