Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

Grundfos SOLOLIFT2 maakt dromen waar

01/04/2024

Een badkamer op zolder of het verbouwen van de woonkamer tot keuken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de Grundfos SOLOLIFT2 serie opvoerstations kan elke ruimte worden omgetoverd tot badkamer, extra toilet of open keuken zonder enorme bouwwerkzaamheden. Maak kennis met de Grundfos SOLOLIFT2 en ervaar het gemak en comfort.

Geen beperkingen door bestaande afvoer
Met de SOLOLIFT2 is de afvoer van elke sanitaire toepassing mogelijk, ongeacht de locatie van de bestaande hoofdafvoer. De SOLOLIFT2 verzamelt en verpompt het afvalwater via een dunne drukleiding naar de dichtstbijzijnde hoofdafvoer. Zo kan een volledig functionele badkamer op zolder of een extra toilet in de kelder gecreëerd worden. Het compacte formaat maakt bovendien een flexibele plaatsing mogelijk.

Voordelen

• Robuust en compact
• Krachtige motor en onverslijtbare geharde stalen versnijder
• Eenvoudige installatie en vervanging
• Onderhoudsvrij en zeer servicevriendelijk