Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

Vooruitstrevende installateurs zijn sportief: voetbal je mee?

11/04/2024

Bij Wasco houden we van sportiviteit. Daarom organiseren we regelmatig leuke events, die we combineren met het opdoen van kennis. Kunnen jij en je collega’s een goed balletje trappen? Onze Wasco-collega Michael Jansen van Wasco Breda nam het fantastische initiatief om voor onze klanten een voetbaltoernooi te organiseren, inclusief een kennismarkt en een feestelijke afsluiting. Het voetbaltoernooi vindt plaats op 1 juni van 9:00 tot 16:30 uur bij VV Baronie in Breda. Daarna volgt een gezellige avond voor alle deelnemers. Je kunt je tot 17 mei nog inschrijven!

In de verlenging! Remeha Super Stapel Spektakel Weken

13/12/2023

De SUPER Stapel Spektakel weken worden verlengd met één maand. Nieuwe einddatum van de actie is nu 30 april 2024, registreren kan t/m 31 mei 2024 en de Remeha Cadeaukaarten zijn in te wisselen t/m 30 juni 2024.

Installeren en registreren van Remeha actieproducten levert installateurs tijdelijk extra voordeel op. Tijdens de Super Stapel Spektakel Weken kunnen installateurs voordeel stapelen tot € 600,- of meer. De actie bestaat uit meerdere deelacties (Remeha Cadeaukaart, Persoonlijke uitdaging, Superuitdaging en Hybrid Hero bonus) en geldt voor iedere actie cv-ketel en warmtepomp die wordt geïnstalleerd en geregistreerd in MijnRemeha. De actie duurt tot en met 30 april 2024.

Remeha Cadeaukaart
Bovenop de reguliere spaarpunten die installateurs al ontvangen voor elke registratie, beloont Remeha ze tijdens de actieperiode ook met een Remeha Cadeaukaart van € 20,- voor iedere cv-ketel en € 60,- voor iedere warmtepomp. Hiermee kan een cadeau naar keuze in de Remeha Spektakel Shop gekozen worden. Uiteraard kunnen cadeaukaarten gestapeld worden voor nog mooiere gadgets, cadeaus of belevenissen.

Persoonlijke uitdaging
Op basis van eerdere MijnRemeha-registraties heeft Remeha voor iedere installateur een haalbare persoonlijke uitdaging klaargezet. Als je de uitdaging aangaat en binnen de actieperiode het doel behaalt, ontvang je hiervoor een mooie extra bonus, uitgekeerd in Remeha Cadeaukaarten.

Superuitdaging
Voor installateurs die nog meer kansen zien om Remeha cv-ketels of warmtepompen te plaatsen heeft Remeha een superuitdaging klaargezet. Hiermee wordt de bonus van de persoonlijke uitdaging voor de installateur verdubbeld.

Hybrid Hero-bonus
Om het aantal Hybrid Hero’s, en daarmee de benodigde installatiecapaciteit om (hybride) warmtepompen te plaatsen, te verhogen ontvangen Hybrid Hero’s tijdens de actieperiode een extra bonus bij het behalen van de persoonlijke en superuitdaging. Deze bonus wordt ook uitgekeerd in Remeha Cadeaukaart(en).

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze Super Stapel Weken van Remeha vinden? Kijk dan snel op de actiepagina.

Heb je nog geen MijnRemeha account? Vraag er hier één aan.